کمه جوش غذای سنتی سبزوار

کمه جوش غذای سنتی سبزوار

غذاهای سنتی زیادی در سبزوار مرسوم است در این جا به شما دوستان آموزش کمه جوش غذای سنتی سبزوار می دهیم .

کمه جوش غذای سنتی سبزوار مواد لازم برای ۶ نفر

ماست چکیده و یا
کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است): یک کیلو

گوجه‌فرنگی: ۲ کیلو

تره خرد شده: ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری

نعنا: خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد

پودر گردو ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری

کشک: ۳ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک یا ۲ عدد

کره: ۵۰ گرم

نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

فلفل قرمز: به میزان لازم

روغن (حیوانی): به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

کمه جوش غذای سنتی سبزوار :

40187

* ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی می‌کنیم.

* سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده می‌گذاریم تا آبش کشیده شود.

* سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت می‌دهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخم‌مرغ را با مخلوط کن، مخلوط می‌کنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن می‌گذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.

* در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو می‌شود تزیین می‌کنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *