کباب کنجه لاری به سبک شیرازی و دستور پخت

download

یک کباب خوشمزه شیرازی را به شما آموزش می دهیم همراه ما باشید با کباب کنجه لاری به سبک شیرازی و دستور پخت در ادامه مطلب .

کباب کنجه لاری به سبک شیرازی و دستور پخت مواد لازم :

گوشت فیله ۱ کیلو  .

ماست پرچرب ۲ لیوان  .

پیاز بزرگ ۱ عدد  .

نمک و فلفل

کباب کنجه لاری، غذایی است که خود لارستانی ها به مناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

کباب کنجه لاری به سبک شیرازی و دستور پخت :

ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آنها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.

ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آن ها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا ماست ها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.

سپس گوشت ها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آن ها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخ ها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *