کاناپس قارچ غذای ایتالیا و دستور پخت

canapes

قارچ یک گیاه با خاصیت های فراوان است در این جا به آموزش کاناپس قارچ غذای ایتالیا و دستور پخت می پردازیم مواد لازم آن برای ۱۰ نفر می باشد .

کاناپس قارچ غذای ایتالیا و دستور پخت مواد لازم  :

خمیر پیتزا   ۳ عدد
 کره ۶۰ گرم 
پیازچه ریز خردشده   ۱ پیمانه
 قارچ   ۵۰۰ گرم
آرد ⅓ پیمانه
شیر ½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده ۵۰۰ گرم
آویشن به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم

کاناپس قارچ غذای ایتالیا و دستور پخت :

canapes

 

ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می کنیم. آنگاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم. آنگاه شیر را به آن اضافه می کنیم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم. زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم. سپس سینی فر را به روغن آغشته کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم. روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان پهن می کنیم. سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم . سپس کاناپس قارچ را در فر که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی فارنهایت قرار میدهیم تا بپزد و پنیر پیتزای آن آب شده و طلایی رنگ شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *