پیراشکی پنیری به سبک ترکیه ای و دستور پخت

fo4329

پیراشکی یک غذای فانتزی خوشمزه است که می توانید در میهمانی عصرانه و جشن تولد از آن استفاده کنید با ما باشید با آموزش پیراشکی پنیری به سبک ترکیه ای و دستور پخت .

پیراشکی پنیری به سبک ترکیه ای و دستور پخت ، مواد لازم  :

تخم مرغ (کوچک) ۲ عدد
سرشیر ۱۵۰ گرم
 ماست  یک دوم پیمانه
 نمک یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
آرد ۳ پیمانه
برگ جعفری (ریز خرد شده) به مقدار لازم
شبت (ریز خرد شده) به مقدار لازم
پنیر فتا به مقدار لازم
دانه کنجد به مقدار لازم

 

پیراشکی پنیری به سبک ترکیه ای و دستور پخت :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).

برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید.

آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید.

پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

fo4329

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *