مجور کدو غذای سنتی کرمان و دستور پخت

download

کدو گیاهی با خاصیت درمانی می باشد در این جا ببینید آموزش درست کردن مجور کدو غذای سنتی کرمان و دستور پخت در ادامه مطلب .

مجور کدو غذای سنتی کرمان و دستور پخت مواد اولیه:

کدو: ۵۰۰ گرم

پنیر سفید: ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ: دو عدد

آرد گندم: دو قاشق غذاخوری

روغن مایع: دو تا سه قاشق غذاخوری

شوید خردشده: دو تا سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

مجور کدو غذای سنتی کرمان و دستور پخت :

* ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه می‌کنیم.

* در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو می‌‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *