غذای سنتی گبولی گوشت به سبک هرمزگانی

download

در هرمزگان غذای سنتی بسیار خوشمزه با گوشت را آموزش می دهیم همراه ما باشید با غذای سنتی گبولی گوشت به سبک هرمزگانی در ادامه مطلب .

این غذا ادویه های زیادی دارد، به همین خاطر حسابی خوش عطر است.

غذای سنتی گبولی گوشت به سبک هرمزگانی :

اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه ، زردچوبه و چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد.

اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم.

گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم

به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می گذاریم، دم می کنیم.

گوشت پخته را تفت می دهیم.

سیب زمینی خلالی را سرخ می کنیم. پیاز خلالی را سرخ می کنیم و پودر لیمو عمانی روی آن می ریزیم.

نخود را که از قبل پختیم، هم کمی تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه می زنیم.

کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفته، تفت می دهیم. (من کشمش نریختم این سلیقه ای است )

وقتی برنج را کشیدیم مواد را روی آن می ریزیم، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج می ریزیم.

امیدوارم درست کنید و از مزش خوشتان بیاید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *