غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

1473486808-lentil-rice

غذاهای سنتی کرمان بسیار زیاد است همراه ما باشید با غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت در ادامه مطلب .

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت مواد لازم

برنج پنج پیمانه

شیر چهار پیمانه

آب سه پیمانه

کشمش ۲۰۰ گرم

نمک و روغن به میزان لازم

غذای سنتی کشمش پلو به سبک اردبیلی و دستور پخت

 

1473486808-lentil-rice

ابتدا برنج را می‌شوییم، بعد شیر و آب را در قابلمه روی برنج ریخته، نمک و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی شعله گاز می‌گذاریم تا آب و شیر بخار شوند. قبل از این که برنج را دم کنیم، کشمش‌ها را روی سطح آن می‌ریزیم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشید که حتما حرارت زیر قابلمه کم باشد، چون شیر خیلی زود می‌سوزد و برنج را می‌سوزاند .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *