غذای سنتی خورش ناردون با مرغ به سبک مازندرانی

12317652_764553223689942_472041131_n (2)

همراه ما باشید با غذای سنتی خورش ناردون با مرغ به سبک مازندرانی در ادامه مطلب .

غذای سنتی خورش ناردون با مرغ به سبک مازندرانی مواد لازم:

۱ عدد مرغ،

۲ عدد پیاز درشت،

۵ عدد انار متوسط،

۱ قاشق رب گوجه فرنگی (اگر انار قرمز نباشد)،

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

غذای سنتی خورش ناردون با مرغ به سبک مازندرانی

12317652_764553223689942_472041131_n (2)


پیازها را خرد و در روغن طلایی می کنیم، دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم و در کنار مرغ یا گوشت که از قبل سرخ و با مقدار کمی آب پخته شده و تنها یک پیمانه آب داخل آن باقیست قرار می دهیم، و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم (زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد. این خورش باید به غلظت فسنجان باشد و به روغن بیفتد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *