شیوه پخت غذای سنتی کویی تره به سبک گیلانی

کویی-تره

می خواهیم یک غذای سنتی با کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم با ما باشید با شیوه پخت غذای سنتی کویی تره به سبک گیلانی در ادامه مطلب .

شیوه پخت غذای سنتی کویی تره به سبک گیلانی مواد لازم:

کدو حلوایی: نصف عدد

سیر: سه حبه

گردو: ۱۵۰ گرم

رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب: به میزان لازم

شیوه پخت غذای سنتی کویی تره به سبک گیلانی

کویی-تره

 

* سیر را له و با روغن سرخ کنید.

* بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.

* گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.

* کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *