روش درست کردن مرغ ترش به سبک گیلانی

سماق-300x225

مرغ ترش یک غذای خوشمزه شمالی می باشد همراه ما باشید با آموزش روش درست کردن مرغ ترش به سبک گیلانی ، مواد لازم آن برای ۴ نفر می باشد .

روش درست کردن مرغ ترش به سبک گیلانی مواد لازم :

۱)نعناع، گشنیز، جعفری، تره هرکدام یک دسته کوچک و چند پر شوید
۲)۲ عدد تخم مرغ
۳)۴ حبه سیر یا یک دسته برگ سیر
۴)یک عدد پیاز متوسط
۵)۲ قاشق غذاخوری لپه
۶)مرغ به مقدار دلخواه
۷)آب نارنج یا آب لیمو یا آبغوره
۸)با توجه به سلیقه ی شما نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روش درست کردن مرغ ترش به سبک گیلانی

سبزی و پیاز و سیر را ریز خرد کنید و همه را باهم در روغن تفت دهید. لپه را که از قبل باید بگذارید خیس بخورد، بپزید. سبزی و لپه که نیم پز شد، مرغ ها را درسته یا خرد شده به خورش اضافه کنید و ادویه بزنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
بعد طعم ترشی را به آن اضافه کنید و تخم مرغ ها را که قبلا در یک ظرف هم زده اید آهسته به خورش اضافه نمائید و بگذارید یک جوش بزند.
این غذا را با نان یا کته می توانید میل کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *