آموزش پخت دیگچه به سبک مشهدی

دیگچه

در مشهد گاهی به عنوان نذری دیگچه می دهند در این مطلب به شما آموزش پخت دیگچه به سبک مشهدی می دهیم .

آموزش پخت دیگچه به سبک مشهدی مواد اولیه:

برنج نیم دانه و شکر: هر کدام ۵۰۰ گرم

هل ساییده شده: ۳۰ گرم

شیر: سه لیتر

زعفران و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم

آموزش پخت دیگچه به سبک مشهدی

 

دیگچه

* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد.

* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.

* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.

* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *