آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی

fo3757

یک غذای سنتی اصفهانی را که با گوشت به شما آموزش می دهیم با ما باشید آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی مواد لازم :
گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد)  ۱۰۰ گرم

سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید ۲ پیمانه

برنج ۱/۳ پیمانه

پیاز یک عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی :
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .

سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.

پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم و در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.

fo3757

نکاتی آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی :
* در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.

* در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.

* می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

9 دیدگاه برای «آموزش درست کردن گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی»

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *