آموزش درست کردن گمجی کباب در گیلان

1933

در گیلان غذاهای سنتی زیادی مرسوم است در این جا به شما آموزش درست کردن گمجی کباب در گیلان را می دهیم .


آموزش درست کردن گمجی کباب در گیلان ، موادلازم
گوشت گوساله کمی چرب نیم کیلو
مغزگردوی ساییده شده ۱۰۰گرم
جعفری(یا چوچاق)۲۰۰۰گرم

پیاز۱عددمتوسط
آب اناریاانارساییده شده بمقدارلازم

 

آموزش درست کردن گمجی کباب در گیلان

جعفری(یا چوچاق) وپیازراخوب میکس میکنیم وباگردوی میکس شده وآب انارمخلوط میکنیم داخل گمج میزاریم وگوشت راهم اضافه میکنیم  ومیزاریم تاباحرارت ملایم پخته شود .
درمرحله آخرپخت نمک وفلفل رااضافه میکنیم.

1933

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *