آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای

IMG_0947_1

اگر جز کسانی هستید که به ماکارونی علاقه دارید همراه ما باشید با آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای مواد لازم:

پاستا فارفاله یا پروانه ای یا هر شکلی که دوست دارین اصلا!

سس گوشتی یا غیر گوشتی دلخواه

سس سفید یا بشامل

پنیر پیتزا (موزارلا)

پنیر پارمزان ، گودا (اختیاری)

پودر آویشن

آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای :

سس مورد نظر رو آماده می کنیم..سس من ترکیب گوشت چرخ کرده، سویا، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و آویشن و رب و قارچ بود..هر سسی که آماده می کنین کم روغن باشه

سس بشامل رو آماده می کنیم..من اینطوری درست کردم چون میخواستم پنیر پیتزا هم استفاده کنم و زیاد نمی خواستم چرب باشه…آرد رو توی شیر سرد ریختم و هم زدم تا کاملا حل بشه و نمک و فلفل زدم و روی حرارت گذاشتم تا کمی غلیظ بشه و آرد بپزه درواقع..اصل بشامل رو بارها توضیح دادم که کره داره و ….

پاستا رو آبکش می کنیم (توی یه دیگ آب، نمک ، روغن و زرچوبه می ریزم و وقتی جوش اومد پاستا رو توش می ریزم و میذارم تا طبق زمان بسته بندیش بپزه و به جوش بیاد…البته یکم بیشتر گذاشتم) و روش آب سرد ریختم و گذاشتم آبش بره

فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کردم…کف ظرف سرو رو کمی چرب کردم و نصف پاستا رو توش ریختم، کمی سس کچاپ ریختم و پودر پنیر پارمزان هم ریختم (ندارین اجباری نیست)

سس مورد نظر یا همون مایه ماکارونی خودمون رو ریختم روش و کاملا پخش کردم

سس سفید رو هم روش ریختم..می بینین که من زیاد درست نکردم چون زیاد ما دوست نداریم

پودر آویشن پاشیدم و پنیر پیتزا هم ریختم روش

از این پنیر ورقه ای ها هم داشتم که تیکه کردم روش

بقیه پاستا رو روش ریختم و پنیر رنده شده و پودر آویشن

میشه روی پاستا توی این لایه هم سس سفید ریخت و بعد پنیر..اما من اینجوری دوست دارم…یه کوچولو هم روش مخلوط پودر نون ( پودر سوخاری) و پنیر پارمزان ریختم که هم خوشگلش می کنه و هم خوشمزه (اینو توی یکی از کارهای عارفه جونم دیده بودم و کلا یادم مونده بود) میره توی فر

تا زمانی که پنیر آب بشه

و روش هم طلایی بشه

می دونین که بچه ها عاشق اینجور غذاهان..همسر من البته طرفدار این تیپ غذاها نیست ولی اینو دوست داشت….وقتی آماده شد از فر خارج کنین و بذارین کمی از داغی بیفته و بعد سرو کنین

سروش مثل لازانیا شیک و تکه ای نیست اما با حوصله میشه تمیز توی ظرف ریخت

* می تونین سس بشامل رو با آردی که توی کره تفت دادین و بعد شیر بهش اضافه میشه درست کنین تا خوشمزه تر بشه….با پیاز یا سیر هم میشه درست کرد..این دو روش رو ببینین:

* میشه به سس بشامل ، خامه هم در انتها اضافه کنین (وقتی از روی حرارت برداشتین)

*میشه برای چرب و چیلی شدن بیشتر، پاستا رو موقع ریختن توی ظرف با پنیر خوب مخلوط کنین

* پنیر پارمزان، فقط طعم دهنده ست و کش نیست و قابل حذفه

 

IMG_0947_1

1 دیدگاه در “آموزش درست کردن گراتن پاستا با ماکارونی پروانه ای”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *