آموزش درست کردن کوکوی پاغازه به سبک کرمانشاه

پاغازه-1-300x225

یک شام خوشمزه کرمانشاهی را به شما بیان می کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن کوکوی پاغازه به سبک کرمانشاه در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن کوکوی پاغازه به سبک کرمانشاه مواد لازم :

پاغازه :  ۵/۰ کیلو گرم

آرد : ۱ الی ۲ قاشق

پیاز :  ۱ عدد

تخم مرغ :  ۴ الی ۵ عدد

نمک و زردچوبه :  به میزان لازم

سیر رنده شده : ۱ حبه

روغن : ۱ قاشق برای سرخ کردن
آموزش درست کردن کوکوی پاغازه به سبک کرمانشاه :

پاغازه-1-300x225

 

فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند . پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .
پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

1 دیدگاه برای «آموزش درست کردن کوکوی پاغازه به سبک کرمانشاه»

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *