آموزش درست کردن کباب موهامورا به سبک لبنانی

a0462857152213102a

کباب ها جز غذاهای پرطرفدار می باشد در این جا به آموزش درست کردن کباب موهامورا به سبک لبنانی می پردازیم .

آموزش درست کردن کباب موهامورا به سبک لبنانی مواد لازم :

سس موهامارا نصف فنجان
 گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.)  ۴۵۰ گرم
 ادویه  ۱ قاشق چایخوری
دارچین  ۱ قاشق چایخوری
 پیاز  ۱ عدد
نمک به میزان دلخواه

آموزش درست کردن کباب موهامورا به سبک لبنانی :
۱٫ پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت ۱۱ دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

۲٫ یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.

a0462857152213102a

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *