آموزش درست کردن کال کباب به سبک شمالی

کال-کباب-

در شمال کشور برخی غذاهای سنتی را ترش می کنند و این مزه ترش را از آب انار یا رب انار می گیرند همراه ما باشید با آموزش درست کردن کال کباب به سبک شمالی در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن کال کباب به سبک شمالی ، مواد لازم:

بادنجان درشت……….. ۴ عدد

آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار………. نیم فنجان

سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک ………… ۱ قاشق غذاخورى

(سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید)

سیر………. نیم بوته

نمک و فلفل………. به اندازه کافى

مغز گردوى ساییده شده………..  ۷۵ گرم

 

آموزش درست کردن کال کباب به سبک شمالی :

بادنجان‌ها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (۳۵۰ درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.

بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید.

اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید.

سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید.

حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید.

بروید سراغ سبزى‌هایی که شسته‌اید و  آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو  را با هم مخلوط کنید.

کال-کباب-

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *