آموزش درست کردن چنگال غذای محلی کرمانشاه

online

کرمانشاه غذاهای محلی خاصی دارد همراه ما باشید با آموزش درست کردن چنگال غذای محلی کرمانشاه در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن چنگال غذای محلی کرمانشاه مواد لازم :

_ نان ساجی (یک نوع نان محلی کرمانشاه )

_ روغن حیوانی

_ شکر یا شهد

_ زعفران دم کرده

آموزش درست کردن چنگال غذای محلی کرمانشاه :

این بار میخواهم یکی از غذاهای محلی کرمانشاه را به شما معرفی کنم .

نان ساجی که یک نوع نان محلی و روستایی است که در شهر هم در تعداد کمی از نانواییها پخته میشود برای این غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

online

 

نان با قیچی یا با دست به قطعات کوچک بریده میشود و روغن حیوانی را گرم کرده و به همراه شکر یا شهد و زعفران دم کرده مخلوط می کنند و به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف میشود . عطر نان محلی و روغن حیوانی این غذا را معطر و خوشمزه می کند ولی متاسفانه این روزها که فعالیت بدنی کم شده بهتر است افراد ورزشکار و جوان از این غذا و آنهم با فاصله زمانی طولانی مصرف کنند چون روعن حیوانی جزء روغنهای اشباع شده میباشد .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *