آموزش درست کردن پوکورا به سبک خوزستانی

20-300x235

یک شام خوزستانی ساده و حاضری را به شما آموزش می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن پوکورا به سبک خوزستانی در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن پوکورا به سبک خوزستانی مواد لازم

آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم

تره خرد کرده: یک فنجان

آب ولرم: یک استکان

تخم‌مرغ: ۲ عدد

زعفران سائیده آب کرده: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل و ادویه: به قدر دلخواه

آموزش درست کردن پوکورا به سبک خوزستانی :

* آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید.

* زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.

*سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

* بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می‌توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

20-300x235

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *