آموزش درست کردن مطبل غذای لبنانی

fo909

یک غذای سنتی خارجی را به شما دوستان بیان می کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن مطبل غذای لبنانی در ادامه مطلب

آموزش درست کردن مطبل غذای لبنانی مواد لازم :

بادمجان  یک کیلوگرم
ارده سه قاشق  سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

 

آموزش درست کردن مطبل غذای لبنانی :

بادنجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

fo909

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *