آموزش درست کردن غذای محلی پلا کباب به سبک رشتی

pola-kabab-rashti

پلاکباب یک غذای محلی بسیار خوشمزه می باشد در این جا به آموزش درست کردن غذای محلی پلا کباب به سبک رشتی می پردازیم .

آموزش درست کردن غذای محلی پلا کباب به سبک رشتی ، مواد لازم

اشپل شور

ماست چکیده

کره محلی

زیتون

باقلای خیس‌شده

پیاز

آموزش درست کردن غذای محلی پلا کباب به سبک رشتی :

برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکه‌تکه کرده و در پیاز رنده‌شده همراه نمک و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاق‌گاز کباب کنید.

 

pola-kabab-rashti

 

نکته آموزش درست کردن غذای محلی پلا کباب به سبک رشتی :

این غذا همراه دوغ محلی خورده می‌شود.

در ظرف‌های جداگانه مخلفات این غذا را بچینید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *