آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان

download

با بادمجان یک کوکوی خوشمزه را بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان در ادامه مطلب .

● آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان مواد لازم:
▪ بادمجان کبابی: ۷ عدد
▪ تخم مرغ: ۵ عدد
▪ پیاز متوسط: یک عدد
▪ روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

● آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان :
پیاز را پوست و خرد می کنیم.سپس بادمجان های کبابی پوست کنده را به آن اضافه و خوب له می کنیم. نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را تک تک در مخلوط می شکنیم و هم می زنیم تا مایه کوکو یک دست شود.سپس در تابه روغن می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن، مواد را در تابه می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد.
بعد از این که یک طرف کوکو پخت، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم بپزد.
این کوکو را می توانیم در فر هم بپزیم، در این صورت فقط ۲ قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل آن بریزید و در فر بگذارید.

52 دیدگاه در “آموزش درست کردن غذای سنتی کوکوی بادمجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *