آموزش درست کردن غذای سنتی خورش پامادور قاتق به سبک گیلانی

858

در این قسمت سایت آشپزی به شما دوستان آموزش درست کردن غذای سنتی خورش پامادور قاتق به سبک گیلانی را بیان می کنیم مواد لازم این غذا برای ۴ نفر می باشد .

آموزش درست کردن غذای سنتی خورش پامادور قاتق به سبک گیلانی مواد لازم :

گوجه فرنگی رسیده قرمز خوشگل: ۶، ۷ تا درشت

سیر: ۵ حبه ( بسته به ذایقه تون کم و زیاد کنین)

نمک، فلفل و زرچوبه

تخم مرغ: ۲ تا

آموزش درست کردن غذای سنتی خورش پامادور قاتق به سبک گیلانی :

گوجه های سفت رو واسه این خورش استفاده نکنین.. با گوجه های رسیده و خوشرنگ (ترجیحا محلی و نه گلخونه ای) درست کنین..پوست گوجه ها رو بگیرین و خردشون کنین.. سیر خرد شده رو با نمک و زرچوبه توی روغن طلایی کنین..

۲ قاشق از سیرها رو توی یه ظرف کنار بذارین و تخم مرغها رو توی بقیه سیرها بشکنین و هم بزنین تا مخلوط بشه و ببنده.. حالا تخم مرغها رو هم بردارین و گوجه و اون سیری که کنار گذاشته بودین رو با هم برگردونین توی ظرف و نصف لیوان آب بریزین و درش رو بذارین تا گوجه ها خوب بپزه و له بشه

بعد از حدود یکربع، نمک و فلفل بزنین و خوب هم بزنین.(حواستون که هست..قبلا به سیرها نمک زدینا…گفتم که گفته باشم!!!)..این غذا رو ما تند دوست داریم..پس از فلفل غافل نشین!!

حواستون باشه که خشک نشه…این خورش باید کمی آب داشته باشه..تخم مرغها رو هم توش بریزین و مخلوط کنین.

 

858

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *