آموزش درست کردن غذای سنتی بادمجان پلو به سبک قزوینی

450_350.gif

بادمجان گیاه پرخاصیت همراه ما باشید با آموزش درست کردن غذای سنتی بادمجان پلو به سبک قزوینی در ادامه مطلب ..

آموزش درست کردن غذای سنتی بادمجان پلو به سبک قزوینی مواد اولیه:

برنج: یک کیلوگرم

بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم

پیاز سرخ‌شده: یک پیمانه

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری

روغن: نصف پیمانه

نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم

انرژی کل این پلو ۴۰۹۰ کیلوکالری

آموزش درست کردن غذای سنتی بادمجان پلو به سبک قزوینی :

 

450_350.gif

* بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

* سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت را تفت می‌دهیم.

* می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

* سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *