آموزش درست کردن غذای سنتی آش دنگو به سبک یاسوج

ce

می خواهید یک غذای سنتی از استان کهگیلویه و بویراحمد را به شما دوستان بیان کنیم با ما باشید با آموزش درست کردن غذای سنتی آش دنگو به سبک یاسوج در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن غذای سنتی آش دنگو به سبک یاسوج مواد لازم:
عدس، لوبیا چشم بلبلی، لیزک (گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌روید)، ماش، نخود، گندم، ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم.
آموزش درست کردن غذای سنتی آش دنگو به سبک یاسوج:
ابتدا آب مورد نیاز را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه می‌کنیم ( گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است).
بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم و منتظر می‌مانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.

 

ce

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *