آموزش درست کردن شنیسل به سبک روسی

0

شنیسل را به روش های مختلف سرو می شود همراه ما باشید با آموزش درست کردن شنیسل به سبک روسی و مواد آن ۸ نفر می باشد .


آموزش درست کردن شنیسل به سبک روسی مواد لازم  :

 سینه مرغ متصل به کتف ۲ عدد
 پنیر پیتزا ورقه ای  ۴ عدد
 کره گیاهی ۲۵ گرم
 گشنیز خرد شده  ۲ قاشق غذا خوری
 آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم
 تخم مرغ ۲ عدد
 خامه ۱ قاشق غذا خوری
 آبلیمو  به میزان لازم
 نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش درست کردن شنیسل به سبک روسی :
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.

سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید

و روی میز کار قرار داده و وسط ان ۲ پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.
آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای ۵ دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .

0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *