آموزش درست کردن شله ماش به سبک بجنوردی

fd0132

ماش یکی از حبوبات های پرخاصیت می باشد در این پست آشپزی همراه ما باشید آموزش درست کردن شله ماش به سبک بجنوردی در ادامه مطلب.

آموزش درست کردن شله ماش به سبک بجنوردی مواد لازم:

ماش                               ۲۰۰ گرم

برنج                                 ۱۵۰ گرم

گوشت قورمه شده           ۲۵۰ گرم

پیاز داغ                             سه قاشق غذاخوری

زیره سیاه                         یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه      به مقدار لازم

آموزش درست کردن شله ماش به سبک بجنوردی :

* ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن می‌ریزیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و می‌گذاریم بپزد.

* بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن می‌ریزیم و گوشت قورمه راهم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد.

* برنج آن باید کاملاً له شود مانند شله. هر از گاهی آن‌را هم می‌زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می‌شود.

 

fd0132

نکته آموزش درست کردن شله ماش به سبک بجنوردی :

در این غذا از گوشت قورمه شده استفاده می‌شود. بدون گوشت هم می‌توانید درست کنید.

طریقه قورمه کردن گوشت هم به این صورت است:

گوشت بدون استخوان را خرد کرده با کمی آب می‌گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد گوشت به روغن می‌آید با چربی خود گوشت آن‌ را سرخ می‌کنیم. کمی هم نمک به آن می‌زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتدا کمی دنبه هم در آن خرد می‌کنیم. این گوشت را مدت طولانی می‌توانید در یخچال نگه‌دارید و جهت مصرف غذاهای مختلف استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *