آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

0921585323210335102a

یک پیش غذای پرخاصیت را در این جا به شما دوستان آموزش می دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی در ادامه مطلب

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی مواد لازم :

برگ بو ۲ عدد
عصاره مرغ ۲ بسته
سرکه سیب ۱ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
بادمجان رنده شده ۲ پیمانه
ساقه کرفس ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
عدس ۲ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۱/۲ پیمانه
گشنیز خورد شده به مقدار دلخواه
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی

برای تهیه سوپ عدس بادمجان( مجارستانی) ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا آب اضافه آن تبخیر شود سپس به آن روغن اضافه کرده و آن را تفت دهید و بعد سیر ،زردچوبه، فلفل قرمز و ساقه کرفس ریز شده را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.
عصاره مرغ را با ۲لیتر آب جوش مخلوط کرده و آن را به همراه بادمجان ، عدس ، برگ بو و نمک و اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شده و بپزید.وقتی سوپ پخته شد برگ بو را از آن جدا کرده و به همراه گشنیر و ماست آن را سرو کنید.

 

0921585323210335102a

 

نکات آموزش درست کردن سوپ عدس بادمجان به سبک مجارستانی :
۱)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب مرغ استفاده شود.
۲)در صورت تمایل مقداری پودر موسیر هم به سوپ اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۳)میتوانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده کنید.
۴)این سوپ با دال عدس خوشمزه ر خواهد شد.
۵۵)برای آنکه سوپ شما غلظت بیشتری داشته باشد میتوانید یک عدد سیب زمینی را داخل آن رنده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *