آموزش درست کردن بریانی به سبک اصفهانی

cmub4vs03qmkitgjs9h3

در این قسمت آشپزی میخواهیم یک غذای حاضری را به شما بیان کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن بریانی به سبک اصفهانی در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن بریانی به سبک اصفهانی مواد لازم :
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
جگر سفید ۲۰۰ گرم
ادویه ۲ قاشق مرباخوری
جگر سفید ۱ عدد
پیاز ۴ عدد
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری

آموزش درست کردن بریانی به سبک اصفهانی :

cmub4vs03qmkitgjs9h3


گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگک باشد .
گوشت را با ۲ عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با ۲ عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم , سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی میریزیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافیست .

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *