آموزش درست کردن بادمجان شکم پر به سبک گیلانی

شکم-پر-بادمجان

می خواهیم یک غذای شمالی با بادمجان را به شما بیان کنیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن بادمجان شکم پر به سبک گیلانی در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن بادمجان شکم پر به سبک گیلانی ،مواد لازم :
  1. بادمجان های متوسط
  2. گوجه فرنگی متوسط
  3. رب انار ترش
  4. گردو سائیده شده
  5. روغن
  6. نمک , فلفل , ادویه
  7. سبزیجات ( چوچاق , نعنا , جعفری , گشنیز )
آموزش درست کردن بادمجان شکم پر به سبک گیلانی :

در مرحله اول بادمجان ها را از وسط به دو قسمت برش زده و به آنها نمک می زنیم,

حالا تک تک بادمجان ها را فشار داده تا آب بادمجان گرفته بشود,

بادمجان ها را درون تابه قرار داده و بر روی حرارت ملایم گذاشته و سرخ می کنیم,

گردو سائیده شده , رب انار ترش , سبزیجات , نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و مواد آماده شده را داخل شکم بادمجان ها میریزیم,

چند عدد گوجه را چهار قاچ و آغشته به مواد می کنیم,

حالا به منظور بخارپز کردن گوجه قاچ و آغشته به مواد را درون قابلمه ای بهمراه مقداری آب میریزیم.

 

شکم-پر-بادمجان

 

نکته آموزش درست کردن بادمجان شکم پر به سبک گیلانی : سبزی خوردن , زیتون و ماست فراموش نشود.

1 دیدگاه در “آموزش درست کردن بادمجان شکم پر به سبک گیلانی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *