آموزش درست کردن اسفناج پلو به سبک هندی

IMG_1160

می خواهیم با اسفناج یک غذای خارجی درست کنیم همراه ما باشید آموزش درست کردن اسفناج پلو به سبک هندی در ادامه مطلب .

آموزش درست کردن اسفناج پلو به سبک هندی ، مواد لازم

برای ۴ نفر:
۲ قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان

یک قاشق سوپ‌خوری کره

یک عدد پیاز (ریز خرد شود)

۲ حبه سیر (له شود)

۳ عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شود)

۲۷۵ گرم یا یک و نیم پیمانه برنج

یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

یک قاشق چای‌خوری پودر زیره

۲ عدد هویج (درشت رنده شود)

۳ پیمانه آب

۱۷۵ گرم برگ ریز اسفناج (خوب شسته شود)

۵۰گرم یا نصف پیمانه بادام هندی خام

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

آموزش درست کردن اسفناج پلو به سبک هندی :

۱ – قابلمه متوسطی آماده کرده و روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید. سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر و گوجه‌فرنگی را افزوده و حدود ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید.

۲ – برنجی که از دو ساعت پیش خیس کرده بودید را داخل سبدی، آبکشی کنید و به مواد فوق در قابلمه اضافه کنید. پودر تخم گشنیز و پودر زیره را نیز به برنج بیفزایید و این مخلوط برنجی را به مدت یک دقیقه، روی شعله اجاق ‌گاز حرارت دهید. پس از آن، هویج و آب را اضافه کرده و با کمی نمک و پودر فلفل سیاه مزه‌دار کنید. در قابلمه را بگذارید و برنج را به مدت یک ساعت حرارت دهید.

۳ – پس از گذشت این مدت، برگ‌های اسفناج را به همراه بادام هندی روی برنج بریزید و دم‌کنی را روی در قابلمه قرار دهید و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا اسفناج نیز به همراه برنج بپزد.

۴ – در پایان، هنگام کشیدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط کرده و سپس در دیس مورد نظر بکشید.

* نکته آموزش درست کردن اسفناج پلو به سبک هندی :

IMG_1160

اگر اسفناج‌های خریداری‌شده، برگ‌های درشت دارند، آنها را درشت خرد کنید.

10 دیدگاه برای «آموزش درست کردن اسفناج پلو به سبک هندی»

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *